Boston Acoustics

Nieuws

Persbericht

Nieuw Boston SoundWare 5.1 luidsprekersysteem

Bron: hifi.nl

Boston Acoustics introduceert haar nieuwe SoundWare XS 5.1 Surround Speaker systeem onder het kopje `groots geluid van Boston Acoustics` kleinste luidspreker ooit`.

De vijf compacte SoundWare XS satellieten, elk niet groter dan 10cm en daarmee dus de kleinste speakers ooit van Boston Acoustics, zijn samen met de compacte subwoofer kunstzinnig ontworpen als aanvulling op elk interieur. De luidsprekertjes leveren volgens de importeur het rijke audiovermogen en prestaties van een echte twee-weg luidspreker, met een 2,5” (65mm) woofer en een 0,5” (13mm) tweeter. De compacte subwoofer completeert het systeem met een 100 Watt versterker (250 Watt piekvermogen) en een 8 inch (200mm) driver.

De kleine SoundWare XS-satellieten beschikken over SoundWare’s kenmerkende vorm evenals over de innovatieve muurbeugels, die zorgen flexibele plaatsingsmogelijkheden.

Joe Stinziano, Senior Vice President van Sales & Marketing voor Boston Acoustics vertelt: “Ons nieuwe SoundWare XS 5.1 luidspreker pakket biedt consumenten een hoogwaardige combinative van stijl, sonische prestaties plaatsing flexibiliteit en ruimtebesparing. De supercompacte satellieten zijn perfect om te integreren in elke ruimte en elk interieur en de bijpassende compacte actieve subwoofer levert een diepe basweergave die nodig is voor echt filmgeluid.” Ook de bijbehorende actieve subwoofer kan verborgen worden in een hoek, geplaatst achter meubels of kan centraal geplaatst worden zonder dat het je woonkamer in beslag neemt.

Voor consumenten die het uiterlijk van hun SoundWare luidsprekers willen aanpassen om op te vallen of juist niet op te vallen, is het oppervlak van de behuizingen van alle SoundWare luidsprekers “Paint-Ready” en kunnen naar eigen wens in elke kleur geschilderd of gespoten worden