Boston Acoustics

Geschiedenis

history

Het in 1979 opgerichte Boston Acoustics, Inc. ontwerpt, fabriceert en verkoopt hoogwaardige audio-oplossingen voor home audio-/videosystemen, aftermarketproducten, OEM car-audiosystemen, en niet te vergeten, montage op maat.

Onze perfecte combinatie van uitzonderlijk prestatieniveau en weergaloze elegantie heeft een uitgebreide reeks innovatieve producten opgeleverd die stuk voor stuk garant staan voor een kristalheldere en authentieke audio-ervaring. Of dit nu in de slaapkamer, de achtertuin of de auto is: de ultieme audio-oplossing, altijd en overal binnen handbereik.

Generatie op generatie weten we de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door enkel en alleen materialen van de allerhoogste kwaliteit in onze componenten te verwerken. Deze passie voor kwaliteit komt in ieder systeem van Boston Acoustics zichtbaar (en hoorbaar) tot uiting.

Boston Acoustics is continu gefocust op het verbeteren van de kwaliteit, prestatieniveaus en toegevoegde waarde van onze producten voor een optimaal intuïtieve en authentieke luisterervaring, waar u ook bent.